Kuidas vaadata teisi oma Facebooki kontole sisse logitud seadmeid

Logisite sisse oma Facebooki kontole sõbra arvutis ja pole kindel, kas logisite välja. Või äkki olete mures, et kellelgi teisel on teie parool. Õnneks jälgib Facebook teid sinna, kuhu olete sisse logitud, nii et näete kõiki oma kontole sisse logitud seadmeid ja lõpetate seansid, mida te aktiivseks ei soovi.

Facebook pakub iga aktiivse sisselogimisseansi kohta andmeid asukoha, kasutatud seadme või brauseri ning viimati kasutatud kuupäeva või kellaaja kohta. Kui näete tundmatuid seadmeid või asukohti, võite need seansid oma praegusest lõpetada.

Kui soovite teada saada, kuhu teie konto on praegu sisse logitud, avage veebibrauser, logige sisse Facebooki ja minge Facebooki konto seadete lehele. Seejärel klõpsake brauseriakna vasakul küljel nuppu „Turvalisus“.

Klõpsake lehel Turvaseaded jaotist "Kuhu olete sisse loginud". Seal on link „Muuda”, kuid saate selle vaatamiseks ja muutmiseks klõpsata jaotise mis tahes osas.

Jaotis Kuhu olete sisse logitud, laieneb. Kõik teie sisse logitud seansid on loetletud iga platvormi või seadme pealkirjade all, näidates selles seadmes aktiivsete seansside arvu. Klõpsake pealkirja, millel on vähemalt üks aktiivne seanss, et seda laiendada ja näha iga seansi üksikasju.

Pöörake suurt tähelepanu seansi juurdepääsuaegale, asukohale ja seadmele. Kui see sobib ühega, mille kohta teate, et olete algatanud, siis pole midagi - aga kui näete seanssi iPadist ja teil ei ole iPadi, siis teate, et midagi on ebamäärast (ja võiksite parooli muuta.)

Seansist väljalogimiseks klõpsake nuppu „Lõpeta tegevus”.

Kui selle pealkirja all oli ainult üks aktiivne seanss, sulgeb jaotis automaatselt. Avage kõik päised ja vaadake, kas on veel muid aktiivseid seansse, mille soovite lõpetada. Kui soovite kõik seansid lõpetada, klõpsake jaotise Kuhu olete sisse logitud ülaosas valikut „Lõpeta kogu tegevus”.

Kui olete aktiivsete Facebooki seansside lõpetamise lõpetanud, klõpsake selle sulgemiseks jaotise allservas nuppu „Sule“.

Nüüd, kui näete, kui lihtne on oma aktiivseid Facebooki seansse kontrollida, saate oma kontot hoolikalt jälgida ja veenduda, et te pole sisse logitud sinna, kus te ei soovi olla.

Kui olete mures Facebooki privaatsuse ja teie ajaskaalal postitatu pärast, saate muuta kõik oma varasemad Facebooki postitused privaatseks, blokeerida inimesi teie Facebooki ajaskaalal postitamist ilma neid sõbrustamata, vaadata üle ja kiita heaks teie Facebooki ajaskaalal kuvatu, näidata või peita Facebooki postitused teatud inimestele ja isegi Facebookist lõplikult lahku minna.

Pildikrediit: Samsonovs / Bigstock