YouTube'i kanali tellimuse tühistamine

YouTube'is on sisu peaaegu kõigil ettekujutatavatel teemadel ja kuigi mõned kanalid on väärt tellimisnuppu, siis teised lihtsalt mitte. Kui olete tellinud enam vaadatud YouTube'i kanalid, saate nende juhiste järgi tellimuse tühistada.

Kui teie videovoog on küllastunud, võiksite enne kanali tellimuste vähendamist proovida YouTube'i funktsiooni Vaata hiljem. See aitab luua isikupärastatud esitusloendi videotest, mida soovite tegelikult vaadata, selle asemel, et lasta YouTube'il ise otsustada.

SEOTUD:Kuidas kasutada YouTube'is hiljem vaatamist

Veebis YouTube'i kanalite tellimuse tühistamine

Google'i tootena kasutab YouTube teie Google'i kontot isikupärastatud loendi kanalitellimuste, videosoovituste ja muu jaoks.

Kui soovite veebis YouTube'i kanali tellimuse tühistada, peate kõigepealt oma Google'i kontole sisse logima. Kui olete sisse logitud, saate kanali tellimusest loobumiseks kasutada mõnda meetodit.

Kanali maandumislehelt

Teie populaarseimate YouTube'i kanalite tellimuste loend on toodud vasakpoolse menüü jaotises „Tellimused”. Mis tahes siin loetletud kanali valimine viib teid selle kanali sihtlehele, mis annab teile ülevaate vaadatavatest videotest, esitusloenditest ja muust teabest.

Kui olete kanali tellinud, näete paremas ülanurgas märguandeteatiste ikooni kõrval nuppu „Tellitud”. Kui te pole tellinud, ütleb see nupp hoopis „Telli”.

Kanali tellimusest loobumiseks klõpsake nupul „Telli”.

YouTube küsib teilt kinnitust. Klõpsake nupul „Tühista tellimus”, et kinnitada, et soovite selle kanali tellimuse lõpetada.

Kui see on kinnitatud, lõpeb teie kanali tellimus ja peate selle voos enam selle kohta märguandeid saama. YouTube'i algoritm võib siiski aeg-ajalt soovitada kanali videoid.

SEOTUD:Kuidas töötab YouTube'i algoritm?

Postitatud videost

Samuti saate kiiresti tühistada YouTube'i kanali tellimuse mis tahes selle kanali postitatud videost. Nupp „Tellitud” asub kanali nimest paremal, video enda all YouTube'i videolehel.

Sellel nupul klõpsates tehakse sama toiming nagu kanalilehe nupul „Tellitud”. YouTube küsib teilt kinnitust - klõpsake selle kanali tellimuse kinnitamiseks ja kontolt eemaldamiseks nupul „Tühista tellimus”.

YouTube'i tellimuste loendi kasutamine

Kui te ei tea, milliseid kanaleid te praegu tellite, või kui soovite korraga loobuda mitmest kanalist, võite kasutada tellimuste loendit.

Sellele juurdepääsu saamiseks klõpsake YouTube'i vasakpoolses menüüs valikut "Tellimused".

Klõpsake siin paremas ülanurgas oma kontoikooni ja YouTube'i märguannete lähedal oleval nupul Halda.

Teie aktiivsete tellimuste loend on nähtav järgmisel lehel. Tellimuse tühistamiseks klõpsake nende kanalite kõrval nuppu „Tellitud”.

Nagu teiste meetodite puhul, küsib YouTube kinnitust, et soovite tegelikult tellimuse tühistada. Kinnitamiseks valige „Tühista tellimus“.

Pärast kinnitamist eemaldatakse tellimus. Soovi korral saate seda sammu korrata ka teiste selles loendis olevate kanalite puhul.

YouTube'i kanalite tellimuse tühistamine YouTube'i rakenduses

Võite eelistada YouTube'i kanalite tellimuse tühistamist Androidi, iPhone'i või iPadi YouTube'i rakenduse abil. Sarnaselt YouTube'i veebis saate loobuda kanali sihtlehe, selle kanali postitatud video või kanali tellimuste loendist.

Nagu varemgi, nõuab tellimuse tühistamine kõigepealt oma Androidi või Apple'i seadmes oma Google'i kontole sisselogimist. Kui olete oma seadmes sisse logitud mitmele Google'i kontole, puudutage paremas ülaosas kontoikooni ja valige nende vahel vahetamiseks menüüs „Konto” oma nimi.

Kanali maandumislehelt

Saate vaadata kanali postitatud videote loendeid, esitusloendeid ja muud teavet selle põhikanali alalt.

Nagu YouTube'i liidese veebiversioon, peaksite ka kanali nime ja tellijate arvu all selle kanali vahekaardil Avaleht nägema sõna „Tellitud”.

Kanali tellimusest loobumiseks puudutage seda nuppu.

YouTube küsib kinnitust - puudutage kinnitamiseks nuppu „Tühista tellimus”.

Kui olete selle kinnitanud, eemaldatakse teie kanali tellimus teie kontolt.

Postitatud videost

Kui vaatate kanali postitatud videot, saate kanali enda tellimuse kiiresti tühistada, kasutades ülaltoodud meetoditega sarnast protsessi.

YouTube'i rakenduses esitatava video all on asjakohane teave video ja kanali enda kohta, sealhulgas kanali nimi. Kui olete kanali tellinud, kuvatakse kanali nimest paremal nupp „Tellitud”. Puudutage seda nuppu, et selle tellimusest loobuda.

Puudutage kinnitamiseks nuppu „Tühista tellimus“.

Teie kanali tellimus lõpeb kohe, kui olete oma valiku kinnitanud.

YouTube'i tellimuste loendi kasutamine

YouTube'i rakenduse allosas olev menüü võimaldab teil vahetada oma videoteegi (teie YouTube'i vaatamiste ajaloo kuvamine), YouTube'i konto märguannete ja jaotises "Tellimused" oma kanalite tellimuste loendi vahel.

YouTube'i tellimuste loendi kuvamiseks puudutage ikooni „Tellimused”.

See kuvab videote loendi, mis kuvatakse nende postitamise järjekorras ja kõige uuemad videod ülaosas. Kanalite tellimuste loend on ikoonidena nähtav menüü ülaosas asuvas karussellis.

Võite puudutada ükskõik millist neist kanaliikoonidest, et vaadata ainult selle kanali postitatud videoid.

Kui soovite tellimusest loobuda, puudutage kolme punkti menüüikooni selle kanali postitatud video pealkirja kõrval, mille soovite tellimusest loobuda.

Puudutage sealt valikut „Tühista tellimus”.

Kinnitage oma valik, puudutades kuvatavat valikut „Tühista tellimus”.

Kui olete oma valiku kinnitanud, lõpeb teie kanali tellimus ja kanal (koos kõigi postitatud videotega) eemaldatakse tellimuste loendist.