Kuidas PlayStation 4 tehases lähtestada

Kui kavatsete oma PlayStation 4 müüa, tehke järgmist, kuidas see lähtestada, desaktiveerides oma PSN-konto ja kustutades kõik konsoolil olevad failid, et see tehases tagasi viia.

SEOTUD:HTG vaatab PlayStation 4 üle: kui konsool on lihtsalt (suurepärane) konsool

PlayStation 4 täielikuks pühkimiseks peate tegema vaid paar asja. Kõigepealt peate oma PSN-i konto deaktiveerima konsoolilt, et uus omanik saaks oma kontoga sisse logida, ja seejärel peate pühkige kõik kõvakettalt täielikult välja, mis viib tarkvara tagasi sellisesse olekusse nagu see oli siis, kui esimest korda PS4 karbist välja tõmbasite.

Esimene samm: desaktiveerige oma PSN-konto

PSN-konto desaktiveerimine PS4-st ei kustuta teie PSN-i kontot täielikult - see lihtsalt seob teie konto selle konkreetse PS4-ga. See on umbes sarnane sellele, et lülitate funktsiooni Leia minu iPhone välja ja logite iCloudist välja iPhone'is, mida müüte.

Vajutage PS4 põhiekraanil kontrolleri nuppu "Üles" ja näete oma viimaseid märguandeid.

Vajutage juhtpuldil paremale, kuni jõuate menüüsse „Seaded”. Valige see.

Kerige alla ja valige „PlayStation Network / Account Management”.

Valige käsk „Aktiveeri oma peamise PS4-na”.

Järgmisel ekraanil võib „Deaktiveerida” olla hall, mis tähendab tehniliselt, et teie konto on juba deaktiveeritud, kuid selleks, et veenduda, võite selle aktiveerida ja seejärel deaktiveerida. On olnud palju lugusid, kus müüjad arvavad, et nad oma konto deaktiveerisid, kuid uus omanik ei saanud sisse logida, kuna müüja konto oli endiselt seal, nii et kontrollige seda uuesti, valides sellel ekraanil käsu „Aktiveeri”.

Kui see on valmis, klõpsake nuppu „OK”.

Valige uuesti „Aktiveeri oma peamise PS4-na”.

Valige „Deaktiveeri“.

Järgmisel ekraanil valige selle toimingu kinnitamiseks „Jah“.

Kui see on valmis, klõpsake nuppu „OK”.

PS4 taaskäivitub, seega peate peamenüüsse naasmiseks vajutama kontrolleri nuppu PS.

Pärast seda valige oma kasutajakonto (mis erineb PSN-i kontost).

Sealt viiakse teid tagasi peamenüüsse.

Teine etapp: pühkige oma PS4

Nüüd, kui teie PSN-konto on teie PS4-is deaktiveeritud, saate konsooli täielikult kustutada, mis kustutab kõik sellest ja paneb selle tagasi tehasesse.

Vajutage PS4 peamenüüs kontrolleri nuppu "Üles" ja näete oma viimaseid märguandeid.

Vajutage juhtpuldil paremale, kuni jõuate menüüsse „Seaded”. Valige see.

Kerige lõpuni alla ja valige „Initialization”.

Valige “Initialize PS4”.

Teil on kaks võimalust: „Kiire” või „Täis”. Kiire lähtestamine on just see - see pühib kõik andmed kiiresti, kuid mitte eriti turvaliselt. Nii et keegi, kellel on spetsiaalne tarkvara, saaks taastada kõik need andmed.

Täielik lähtestamine pühib kõik andmed turvaliselt ja takistab kellelgi teisel andmete taastamist. See protsess võib siiski kesta mitu tundi. Parim on valida täielik lähtestamine.

Kui olete ühe valinud, valige toimingu kinnitamiseks „Initialize“.

Seejärel vajutage uuesti kinnitamiseks järgmisel ekraanil nuppu „Jah”.

Teie PS4 taaskäivitatakse ja protsess algab. See võtab jällegi vähemalt paar tundi, isegi kui see ütleb, et alguses on vähem aega.

Kui see on lõpule jõudnud, kuvatakse ekraanil seadistusjuhend, kus palutakse teil oma PS4 kontroller USB-kaabli abil konsooliga ühendada.

Siinkohal saate konsooli välja lülitada, vajutades PS4-seadme toitenuppu, kuni see piiksub. Sealt eemaldage see vooluvõrgust, pakkige see kokku ja valmistage see müümiseks ette.