Kuidas kontrollida, kas keegi blokeeris teid Instagramis

Instagram ei teavita teid, kui keegi teid blokeerib. Kui teil on näriv kahtlus kellegi suhtes, kellest te pole mõnda aega midagi kuulnud, saate siin kontrollida, kas ta on teid Instagramis blokeerinud.

Võite leida mõned kolmanda osapoole tööriistad, mis reklaamivad, et nad teavitavad teid, kui keegi teid blokeerib, kuid need ei tööta peaaegu kunagi.

Mida siis teha? Vanad head detektiivitööd. Järgige järgmisi samme, et järeldada, kas teid on Instagramis blokeeritud.

Alustame otsimisest. Avage oma iPhone'i või Androidi telefonitorus Instagrami rakendus ja seejärel puudutage lehel "Avasta" liikumiseks ikooni "Otsi".

Puudutage siin riba „Otsi”. Proovige otsida inimese Instagrami konto käepidet. Kui te ei leia kasutajat, võib see tähendada, et ta on teid blokeerinud.

Üks kindel viis teada saada, kas teid on blokeeritud, on Instagrami rakenduses tee leidmine nende profiililehele. Nüüd ei pääse te otsingu kaudu selgelt sinna.

Kuid saate seda teha vanade kommentaaride või Instagrami DM-vestluse põhjal. Kui näete nende Instagrami käepidet või ikooni, puudutage seda. See toiming avab nende profiili.

Kui Instagram ütleb midagi sellist: „See konto on privaatne”, tähendab see lihtsalt seda, et nad läksid üle privaatsele kontole ja eemaldasid teid jälgijana. Nende headesse armudesse pääsemiseks võite proovida neid uuesti järgida.

Kuid kui Instagrami rakendus ütleb midagi sellist nagu „Pole veel postitusi” ja see ei näita profiili elulookirjeldust ega jälgija teavet, tähendab see, et olete blokeeritud. Samuti võib see teile lihtsalt näidata ribareklaami „Kasutajat ei leitud”.

Seda saate kinnitada ka inimese Instagrami profiili külastades veebis. Kui mäletate nende Instagrami ID-d, lisage see lingi „www.instagram.com/(username)” lõppu.

Kui Instagram ütleb teile, et lehte pole olemas, võivad nad teid blokeerida või oma profiili kustutada.

Ühest teabest ei pruugi eristamiseks piisata, kuid kui järgisite kõiki ülaltoodud samme ja teil ei olnud võimalik nende profiilile juurde pääseda, tähendab see tõenäoliselt, et olete blokeeritud.

Kui soovite kindel olla, võite paluda sõbral otsida tema Instagrami käepide. Kui teie sõber pääseb juurde oma profiilile (olgu see siis avalik või privaatne) ja te ei saa, on üsna selge, et olete blokeeritud.

Kas soovite neile oma ravimitest maitsta? Saate kellegi ka Instagramis blokeerida.

SEOTUD:Kuidas kedagi Instagramis blokeerida