Kuidas Twitchi konto keelata või kustutada

Twitch on suurepärane platvorm, kus saab istuda, lõõgastuda ja vaadata, kuidas teie lemmikvoogud mängivad mänge ja vestlevad oma kogukondadega. Kui teil on Twitchist igav, võiksite oma konto keelata või kustutada. Nii toimige järgmiselt.

Kuidas Twitchi konto keelata

Kui vajate Twitchist natuke aega eemal, saate kõigepealt oma konto keelata. See võimaldab teil Twitchi tegevuse ajutiselt peatada ja oma profiili vaateväljal peita. Te ei saa oma kontot sisse logida, vestelda ega mingil viisil kasutada, kui otsustate selle uuesti lubada.

See on hea võimalus, kui soovite natuke aega platvormilt eemal, kuid mõtlete hiljem naasmisele. Ärge unustage kõigepealt lõpetada kõik aktiivsed Twitch Prime'i tellimused ja muud tasuliste kanalite tellimused, et veenduda, et te ei saaks tasu, kui teie konto on keelatud.

SEOTUD:Kuidas tellida Twitch Streamerit Amazon Prime'i abil

Kui unustate, ärge muretsege - Twitch peaks need tellimused pärast nende aegumist automaatselt lõpetama. Kui lubate oma konto uuesti enne tellimuste lõppemist, saate jätkata neile lisatud privileegide kasutamist.

Twitchi konto keelamiseks minge Twitchi veebisaidile ja logige sisse. Seda peate tegema veebibrauseris, kuna te ei saa oma kontot töölaua, iPhone'i või Androidi rakenduse Twitch abil keelata.

Kui olete sisse loginud, valige paremas ülanurgas oma kontoikoon. Klõpsake rippmenüüs valikut „Seaded”.

Kerige Twitchi seadete lehel allapoole, kuni jõuate jaotiseni „Twitchi konto keelamine” ja seejärel klõpsake linki „Keela konto”.

Veenduge, et Twitchi konto, kuhu olete sisse logitud, on konto, mille soovite keelata. Soovi korral saate lahtrisse „Öelge meile, miks oma konto keelate” põhjuse esitada, kuid see on täiesti valikuline.

Kui olete oma konto keelanud, klõpsake nuppu „Keela konto”.

Teie konto tuleks nüüd keelata. Teid logitakse Twitchist välja ja kogu teie konto tegevus tuleks peatada.

Kui soovite oma konto igal ajal uuesti lubada, logige teenuse töölauaveebisaidilt uuesti Twitchi sisse, kasutades oma keelatud konto üksikasju.

Teilt küsitakse, kas soovite oma konto uuesti aktiveerida - selleks klõpsake nupul „Aktiveeri uuesti”.

See taastab teie konto, võimaldades teil voogesitust jätkata või teisi voogesitajaid vaadata.

Kuidas kustutada Twitchi kontot

Twitchi konto keelamine annab teile võimaluse seda taastada, kui soovite või peate seda hiljem tegema. Kui soovite oma Twitchi konto kustutada, saate seda teha, kuid see kustutab jäädavalt kõik selle kontoga seotud asjad, sealhulgas sõbrad, tellimused ja järgnevad kanalid.

Kui olete selle kustutanud, ei saa te oma kontot alla laadida ja teised kasutajad saavad teie kasutajatunnust nõuda, kui see on ringlussevõetud. Kui te pole kindel, keelake kõigepealt oma konto - saate selle alati hiljem kustutada.

Oma Twitchi konto kustutamiseks minge Twitchi veebisaidil konto kustutamise lehele. Sellele lingile pole hõlpsasti juurde pääseda, seega peate lehele juurdepääsemiseks sellel lingil klikkima. Kui te pole veel sisse logitud, peate seda kõigepealt tegema.

Konto kustutamiseks võite selle põhjuse välja tuua, kuid see pole kohustuslik. Kui olete konto kustutamiseks valmis, klõpsake nuppu „Kustuta konto”.

Twitch kinnitab, et teie konto on kustutatud, teatades nii. Kui see ilmub, kustutatakse teie Twitchi konto, seaded ja kõik muud asjakohased andmed.

Kui olete seda teinud, ei saa te oma kontot alla laadida, kuid kui soovite, saate oma konto uuesti registreerida sama kasutajatunnuse abil.