Kuidas blokeerida iPhone'is teatud sõnumilt tekstsõnumeid

Mõnikord saate oma telefoni rämpsposti. Vahel on inimesed tüütud. Mõnikord peate lihtsalt inimesi blokeerima. Hea uudis on see, et teie iPhone'is on seda lihtne teha.

Numbrite blokeerimisel on iPhone'is väike veidrus: number, mille soovite blokeeridapeab salvestatakse teie kontaktidesse, kuna muidu ei saa konkreetset numbrit blokeerida. Soovitame luua kontakti nimega „Rämpspost” (või muu sarnane) ja lisada sellele kontaktikaardile kõik rämpspostinumbrid, et te ei rikuks oma kontaktide loendit.

Kui olete selle numbri oma kontaktidesse lisanud, on selle blokeerimiseks kaks võimalust. (Märkus: see blokeerib kõned ja tekstisõnumid.)

Esimene meetod: blokeerige kontakt otse sõnumist

Kui teil on kiri käepärast, on lihtsaim viis konkreetse saatja blokeerimiseks otse sõnumist endast.

Puudutage sõnumis paremas ülanurgas olevat tähte „i”.

Puudutage selles menüüs inimese nime ja kerige seejärel ekraani allossa.

 

Viimane valik peaks olema „Blokeeri see helistaja”. Puudutage seda ja seejärel kinnitamiseks nuppu „Blokeeri kontakt”.

 

Boom. Nad on kadunud.

Teine meetod: blokeerige number käsitsi

Kui teil pole käepärast kirja, saate numbri siiski käsitsi blokeerida.

Esmalt avage menüü Seaded, seejärel kerige allapoole, kuni näete jaotist „Sõnumid”. Puudutage seda menüüd.

 

Ligikaudu kolmveerand sellest menüüst on SMS / MMS alajaotise kirje pealkirjaga „Blokeeritud”. Puudutage seda.

Kõik blokeeritud numbrid kuvatakse siin. Uue lisamiseks puudutage valikut „Lisa uus”.

See avab teie kontaktide loendi - otsige lihtsalt blokeeritava numbriga seotud kontaktikaarti ja puudutage seejärel selle nime. See blokeerib need koheselt.

 

Numbri blokeerimise avamine

Kui teil on meelemuutus, saate kasutajate hõlpsalt blokeerida, hüpates tagasi menüüsse Seaded ja kerides alla jaotiseni „Sõnumid”.

 

Avage menüü „Blokeeritud”.

Puudutage paremas ülanurgas nuppu „Muuda“.

Puudutage punast ikooni inimese nimest vasakul, seejärel kinnitage, puudutades paremal küljel käsku „Blokeeri”.

Märkus. Seda peate tegema iga kontakti kirje all oleva töö (töö, kodu jne) jaoks.