Kuidas oma Microsofti konto täielikult kustutada

Kui pöörate tähelepanu ainult pealkirjadele, millel Microsoft soovib, et te silma peal hoiaksite, antakse teile andeks, kui arvate, et Windows 10 on olnud universaalne edu. Siiani on Redmondi uusim operatsioonisüsteem installitud umbes 72 miljonile süsteemile kogu maailmas ning valdavalt on nii ajakirjandus kui ka avalikkus seda valdavalt positiivselt reageerinud. Aga mis siis, kui Windows 10 paljusid privaatsuseeskirjade rikkumisi, tüütut Start-menüüd ja võltsrakendusi on teile liiga palju kanda?

Teie Microsofti konto kustutamine võib olla suurepärane viis tagada, et ettevõte ei kasutaks teie andmeid ilma teie nõusolekuta, eemaldades seejuures ka Windowsi andmebaasist, nii et heakskiitmata kolmanda osapoole allikas ei saaks teie ajal teavet koguda. t otsin.

Kustutage konto kohapeal

Selle protsessi esimene samm on Microsofti konto eemaldamine kohalikust masinast.

Selleks sisestage kõigepealt oma sätted ja klõpsake jaotises „Kontod”.

Siin olles leiate Microsofti konto eemaldamise võimaluse vahekaardi „Teie konto” allservast, mis on siin esile tõstetud.

SEOTUD:Uue kohaliku kasutajakonto loomine Windows 10-s

Pange tähele, et kui olete praegu sisse logitud Microsofti kontoga, mille soovite kustutada, ei saa te seda eemaldada, kui olete endiselt samal kontol sisse logitud. Peate kas looma eraldi kohaliku konto ja sealt uuesti sisse logima või lihtsalt oma Windows 10 installi täielikult pühkima, kui valite selle asemel marsruudi.

Kui olete eraldi kontole sisse loginud, valige see, mille kavatsete kustutada, ja valige siis, kui see ilmub, käsku „Eemalda”.

Ärge kiirustage siiski liiga kiiresti, konto konto Interneti-puhtaks pühkimiseks on veel üks samm.

Puhastage konto Microsofti veebisaidilt

Isegi pärast Microsofti konto kohalikust arvutist kustutamist hoitakse kõiki selle andmeid ja isiklikku teavet endiselt Microsofti enda serverites. Sellest täielikult vabanemiseks peate tööriista kasutama Microsofti veebisaidil endal.

SEOTUD:Kasutajakontode seadistamine ja konfigureerimine Windows 10-s

Pange tähele, et enne konto täielikku kustutamist veenduge, et olete oma digitaalse rahakoti Windowsi poest tühjendanud, tühistanud kõik kontoga seotud tellimused ja varundanud kõik dokumendid, pildid või isikuandmed, kuhu soovite salvestada eraldi kõvaketas sellest, kuhu operatsioonisüsteem on installitud. Nii võite olla kindel, et isegi pärast konto sulgemist on teil siiski juurdepääs kõigile oma failidele, kui vajate neid hiljem uuesti.

Kui kõik need ettevaatusabinõud on võetud, minge Microsofti veebisaidile ja leidke selle lingi kaudu leht „Sule oma konto“. Pärast selle laadimist palub leht teil sisse logida.

Kui olete selle teinud, suunatakse teid järgmisele lehele, mis proovib kas oma varundatava e-posti aadressi või lingitud telefoninumbri kaudu kinnitada, et olete see, kelleks te ütlete.

Teile saadetakse tekstisõnumi või e-posti teel kood, mis näeb välja umbes selline:

Sisestage kood kontrolliribale ja kui see leht on läbitud, sunnib Microsoft teid klõpsama nuppu apalju kasti, et veenduda, et mõistate 100% oma konto sulgemisest.

Nad häirivad teid meeldetuletustega ilmsetest faktidest, näiteks sellest, kuidas te ei saa enam kontole sisse logida, et teie Xbox "ei pruugi töötada nii, nagu ootate" ja juurdepääs meilile suletakse kas Outlookis või Hotmailis. Igaüks, kes on kunagi proovinud oma Xbox Live'i tellimist katkestada, tunneb ära selle meeleheitliku tuttava lõhna, kui Microsoft proovib kõiki vajalikke vahendeid, et teid pesast lahkumast.

Pärast kõigi nende klõpsamist küsib Microsoft, miks otsustate konto eemaldada. Sisestage põhjus ja klõpsake käsul „Märgi sulgemiseks konto”.

Kuid igaks juhuks, kui te pole täielikult, 100% kindel, et tahtsite tõesti oma konto lõplikult sulgeda, teeb Microsoft teile kasuks, et hoiate kontot veel 60 päeva avatud; igaks juhuks peate julgema tagasi tulla.

Alates Windows 10 turule toomisest on üha enam kasutajaid mõistnud, et lihtsalt Microsofti konto omamine veebis võib avada kõikvõimalikke privaatsusprobleeme, mida poleks osanud oodata.

Kui väärtustate oma teabe hoidmist Big-M-i käest, on ettevõtte konto täielik kustutamine ainus viis olla kindel, et teie andmeid ei kasutata millekski muuks, kui ainult teie isiklikeks dokumentideks.