Kuidas keelata Facebook Live'i märguanded

Facebook tutvustas hiljuti otseülekande funktsiooni Facebook Live, mis võimaldab Facebooki kasutajatel sündmusi reaalajas oma sõpradele ja jälgijatele edastada. See tundub piisavalt ohutu, kuid vaikimisi saadab see kõigile voo alustamise ajal teateid kõigile kellegi sõpradele - see tähendab, et lõpuks saate hulga teateid, mida te ei soovi.

  1. Valige Seaded -> Märguanded
  2. Leidke „Facebookis” ja klõpsake linki Muuda
  3. Muutke jaotise „Live Videos” rippmenüü olekuks Off

See tähendab, et erinevalt fotost või jagatud postitusest - kus teid teavitatakse ainult siis, kui teie sõber teid mingil moel märgistab - saate teate kõigi teie sõprade loodud Facebook Live'i sündmuste kohta, isegi kui teid pole märgitud. Pealtnäha on see mõttekas: kui sündmus on otseülekanne, siis teavitades inimesi sellest, kui see toimub, tagatakse, et nad näevad seda otseülekandes. Praktikas on see aga üsna tüütu. Õnneks on magus leevendus lihtsalt lihtsate seadete abil.

Kuidas Facebook Live'i märguanded välja lülitada

Nagu enamikku Facebooki tüütusi, on ka parandust üsna lihtne rakendada, kui teate, kuhu need seaded eemale lükkasid. Kui olete oma Facebooki kontole sisse loginud, klõpsake ülemise navigeerimisriba paremas ülanurgas asuvat menüü noolt ja valige allpool olev „Seaded“.

Otsige vasakpoolsest navigeerimisveerust kirjet “Teated”. Klõpsake seda.

Klõpsake menüüs „Märguanded” loendi ülaosas lingil „Muuda”, mis asub valiku „Facebookis” kõrval.

Kerige üsna pika märguannete menüüs allapoole, kuni näete allosas valikut „Live Videos”. Klõpsake jaotise „Live Videos” kõrval oleval rippmenüü kastil ja muutke vaikimisi oleku „On” väärtuseks „All Off”.

Muudatus on kohene ja sellest hetkest alates ei tohiks te enam saada teateid otseülekande alustamise kohta.

See on kõik, mis seal on. Väikese teatemenüü majapidamise abil saate minna tagasi suhtelise vaikuse ja tellimuse juurde, mis järgnesid Facebook Live'i kasutuselevõtule.