Kuidas keelata Google Drive'i otseteed "Kiirjuurdepääs"

Hiljuti tutvustas Google Google Drive'is uut funktsiooni, mis hõlbustab hiljuti avatud või hiljuti muudetud failide kiiret juurdepääsu, kuvades need Google Drive'i lehe ülaosas. Kui soovite selle funktsiooni keelata, saate seda aga lihtsalt teha.

SEOTUD:Kõik pilvemäluteenused, mis pakuvad tasuta salvestusruumi

Tõenäoliselt meeldib see funktsioon paljudele kasutajatele, kuid mõne jaoks on see lihtsalt tüütus ja võtab kallihinnalise kinnisvara. Õnneks saate selle funktsiooni keelata Google Drive'i veebiliideses, samuti iPhone'i ja Androidi jaoks mõeldud Google Drive'i rakendustes. Siit saate teada, kuidas seda teha.

Veebiliides

Google Drive'i avamiseks minge saidile drive.google.com ja klõpsake akna paremas ülanurgas üleval seadete hammasrattaikoonil.

Klõpsake nuppu „Seaded”.

Leidke funktsioon „Kiire juurdepääs” ja tühjendage ruut valiku „Muuda asjakohased failid käepäraseks, kui neid vajate” kõrval.

Vajutage selle hüpikakna ülaosas valikut „Valmis” ja värskendage seejärel lehte. Puhh!

Rakenduses iPhone

Kui olete iPhone'i kasutaja, avage Google Drive'i rakendus ja puudutage menüünuppu ekraani vasakus ülanurgas.

Valige allservas „Seaded“.

Puudutage nuppu „Kiire juurdepääs”.

Puudutage selle keelamiseks lülitit „Luba kiire juurdepääs” kõrval.

Androidi rakenduses

Androidis avage rakendus Google Drive ja puudutage vasakus ülanurgas olevat menüünuppu.

Kerige lõpuni alla ja valige „Seaded“.

Puudutage selle keelamiseks lülitit „Luba kiire juurdepääs” kõrval.