Kuidas minna üle uuele Facebooki töölaua liidesele

Facebooki töölauaveeb saab visuaalse kapitaalremondi, millele ligi pääsevad peaaegu kõik. Värskendage seda uhiuut, vähem segamini kujundust ühe nupuvajutusega. Kuid ärge muretsege, kui teile muudatus ei meeldi, lülitute tagasi klassikalisele liidesele, kui soovite oma tuttavat sotsiaalmeediat säilitada.

Kuidas lubada Facebooki uus liides

Minge arvutis Facebooki töölauaveebisaidile ja logige sisse oma kontole.

Järgmisena klõpsake liidese paremas ülanurgas allanoolt ja seejärel valige käsk „Lülita uuele Facebookile”. Lehte värskendatakse ja uus liidese kujundus laaditakse.

Tervitussõnum ilmub esmakordselt, kui lülitate uue Facebooki kujunduse. Sotsiaalvõrgustik väidab, et ümberkujundamine võimaldab kiiremat laadimisaega, puhtamat ilmet ja suuremat teksti. Lisaks sisaldab Facebook nüüd pimedat režiimi, mille saate lubada alati, kui soovite oma silmadele puhkust anda.

Lisaks kaasneb selle Facebooki liidese värskendusega ka vahekaardi Grupid kasutajasõbralik ümberkujundamine ja uudistevoo põhjalik ülevaade.

Jätkamiseks klõpsake nuppu „Järgmine“.

Enne uude liidesesse hüppamist saate valida tavapärase valguse režiimi vahel või lülituda uuele pimedale režiimile. Valige soovitud valik ja klõpsake nuppu "Alusta".

Ärge muretsege, kui te ei ole pimedas režiimis fänn, saate igal ajal uuesti heledaks lülituda.

Kuidas minna tagasi Facebooki vanale liidesele

Kui olete uue liidese lubanud, saate muudatuse alati oma Facebooki konto esilehelt tagasi võtta. Selleks klõpsake paremas ülanurgas allanoolt ja valige käsk „Lülitu klassikalisele Facebookile”.

Tulevikus võib juhtuda, et Facebook otsustab uue kujunduse kõigile kättesaadavaks teha. Selle aja saabudes ei lubata teil tõenäoliselt vana liidese juurde naasta.